RAP COACHES

Rapskolen.dk er stiftet og drevet af Manus Bell (rapper) og Alexander Engel (rapper), der med flere hundrede workshops på CV'et er to af de mest erfarne rap coaches i Danmark. Som medejere af det uafhængige pladeselskab, Affiliated er de aktive på den danske musikscene og har med flere af deres artister udgivet adskillige albums, EP’er og singler. Tilsammen har de mere end 15 års erfaring med rap undervisning, og har skabt flere anerkendte læringsmetoder og tværfaglige forløb, bl.a. undervisningsmateriale brugt af foreningen Rapolitics, Red Barnet, Aalborg Universitet, Livsbanen, Spil Dansk m.fl. Manus Bell og Alexander Engel arbejder hver især med faste aftenhold, hvor de underviser unge i rap, sangskrivning og performance.

MANUS BELL

Manus Bell er raptivist. Med politisk ildsjæl og et fænomenalt flow bruger han hiphop til at formidle sit syn på verdenssituationen. Hans dybe og genkendelige stemme rummer en oprigtighed, som drager lytteren ind i hans alvorlige tematikker, og med mere end hundrede koncerter, to albums, en EP og en håndfuld singler på CV’et har Manus Bell sat sit aftryk på den danske hiphop scene. I dag anderkendes han i miljøet som værende én af de få danske rappere med potentiale til internationalt gennembrud, og han har allerede formået at vække opsigt udenfor Danmarks grænser med stor ros fra amerikanske rappere som Jedi Mind Tricks, MURS og R.A. The Rugged Man, som personligt har efterspurgt Manus Bell som sit support-act til hans fire sidste koncerter i Danmark. Med rå indlevelse og et overlegent flow kan Manus Bells live performance få enhver til at føle sig som en del af 90’ernes hiphop miljø i Brooklyn, hvor attitude, budskab og levering er i fokus.

SILHOUETTE

Silhouette har en stemme, der gør, at man som lytter, gerne vil have mere. Han mestrer kunsten i at levere catchy melodier med dybe og gennemtænkte ordkonstruktioner og forstår at pakke dybe budskaber ind i letfordøjelige tekster. Hans dybe og rolige vokal går hånd I hånd med de melodiøse eller atmosfæriske produktioner, han befærder sig på. Modsat har Silhouette også en langt mørkere og rå side, som udfolder sig på hårde trap bangers og tunge produktioner.

 

Silhouette er et friskt pust og sundt modspil til den danske musikbranches katalog. Efter at have optrådt på nogle af Danmark største venues, og med langt over 100 koncerter bag sig, har den erfarne rapper baglandet i orden. Silhouette er en tænker af folket, og gemmer sig ikke bag en facade eller et image, men er en reel og autentisk artist, som lægger størst vægt på konteksten af indholdet og originaliteten. Silhouette har altid haft musikken tæt ind på kroppen, hans far DeePee var grundlæggeren af den danske rapgruppe, Rockers By Choice.